Thursday, August 27, 2015

Fitlife

De-ossistumise projekt kogub tuure. Ärkasin täna kuke ja koiduga, sõitsin stepihunti lugedes bussiga linna, sõin hommikust ja läksin koeraga jooksma. Pärast tegin veel õues aeroobikat ja lõin murul tantsu, takkapihta läksin täiesti sõgedaks ja panin juuksurisse aja kinni. Sain mustaks värvitud ja hulga lühemaks lõigatud, nüüd jääb üle vaid loota, et nad paganad tooni säilitaksid ja jõudsalt kasvama hakkaksid. 

Juuksuriga vestlesime pikalt igast asjadest, ta näitas mulle oma nunnude laste pilte ja siis jõime kohvi. Näe tuleb rääkimine välja küll. Kohv tühja kõhu peale polnud aga teps mitte hea mõte, sest maksimas hakkasid käed värisema ja pilt oli sama hästi kui taskus. Siiski suutsin tasuda avokaadode ja piima eest ning ei pidanud ostu sooritades paljuks ka hea teeninduse nupule vajutada.

Siis tuli Liise koju ja vaatasime Rio 2, pärast käisime veel koeraga jalutamas ja hüppasime hoovis üle tõkete. Mõõtsin vererõhku, oli vist normaalis. Tegin meile süüa ja nüüd õpin itaalia keele verbe.

Kaja seevastu jõudis Tartusse ja oli nii nunnu, et koristas ühikatoa ära. Kloppis vaipagi ja mis ta seal kõik rassis. Varsti saame ust värvida ja järgmisel nädalal hakkavad toimuma reaalsed asjad :) ja ma hakkan Regiinaga lõpuks ometi ühes linnas elama (kuigi alustuseks on isegi üks kontinent hea) ja Ulla tuleb tagasi :)

No comments:

Post a Comment